05/03/2024
8.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Gulf Oil dhuroi naftë me vlerë 1.200.000 denarë në Manastirin Bigorski, “St. Gjon Pagëzori ”, dhe për manastirin e grave“ Rajcica ”

Shkup, 20.11.2019 – Ndërmarrja e naftës Gulf Oil dhuroi naftë me vlerë 1.200.0000 denarë për nevojat e Manastirit Bigorski, “St. Gjon Pagëzori ”, dhe për manastirin e grave“ Rajcica ”. Kompania, e cila është prezente në tregun maqedonas që nga viti 2017 përmes partneritetit strategjik të saj me SuperTrade, thotë se dhurimi është vetëm vazhdim i politikës së përgjegjësisë shoqërore të ndërmarrjes.

“Ne jemi të lumtur që përmes punës sonë mund të ndihmojmë komunitetin në mënyra të ndryshme dhe të tregojmë shqetësimin dhe përfshirjen tonë në ndërtimin e mundësive të barabarta për të gjithë. Me këtë dhurim ne kemi siguruar që të gjithë ata që kërkojnë strehim në këto manastir të kenë kushte normale të jetesës dhe janë të gatshëm dhe të ngrohtë për të mirëpritur dimrin, i cili mund të jetë mjaft i ashpër, veçanërisht në këtë rajon. Kompania jonë do të vazhdojë të ndihmojë dhe të krijojë mundësi aty ku ato janë më të nevojshme në të ardhmen, si më parë “, tha Vladimir Stajic, Menaxher i Përgjithshëm i Gulf Oil në Maqedoni. Dhurimi në vaj vlen më shumë se 1.200.000 denarë dhe është për nevojat e Manastirit Bigorski dhe Manastirit Rajcica për funksionim normal gjatë gjithë dimrit.

Të fundit