12/07/2024
33.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

GULF OIL DONON 3 MILION DENARË INSTITUCIONEVE SHTETËRORE NË LUFTËN KUNDËR COVID-19

Gulf Oil dhuron 3 milion denarë në burime financiare dhe materiale në dispozicion të institucioneve shtetërore në luftën kundër covid-19.

Sot, kompania bëri dhurimin e parë duke siguruar 10 tonë naftë për Komunën e Kumanovës si një nga zonat më të prekura nga virusi.

“Për momentin ne jemi në një situatë kur duhet të bashkojmë forcat, të jemi në solidaritet dhe të ndihmojmë njëri-tjetrin në mënyrën më të mirë të mundshme. Donacionin e parë e bëmë në Komunën e Kumanovës, por do të ndihmojmë në vende dhe institucione të tjera.

“Ne mbështesim masat kufizuese dhe besojmë se ato do të ndihmojnë në sjelljen e situatës nën kontroll dhe parandalimin e përshkallëzimit të mëtejshëm.”thonë nga menaxhmenti i GULF OIL

Që nga fillimi i gjendjes së jashtëzakonshme, kompania ka siguruar kushte pune për punonjësit e saj nga shtëpia, dhe ka prezantuar masa speciale parandaluese mbrojtëse për punonjësit që duhet të jenë në punët e tyre në stacionet e benzinës dhe në sektorin e transportit, si dhe për të gjithë klientët në vendet e tyre të shitjes.

Për më tepër, Gulf vendosi të vazhdojë reklamimin në të gjitha mediat me të cilat ajo tashmë ka bashkëpunim, në një kohë kur shumë kompani i ndërpresin, në mënyrë që të mbështesin punën e tyre për raportim në kohë dhe të saktë të qytetarëve për të gjitha lajmet në lidhje me situatën, dhe përfshihen me një fushatë aktive në mediat sociale për të mbrojtur dhe parandaluar covid-19.

Të fundit