19/06/2024
29.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Havziju me mirënjohje për ish të punësuarit në burgun e Tetovës

Drejtori aktual i Burgut të Tetovës, Qefali Havziju ka shpërndarë mirënjohje për ish-drjtorët dhe punëtorët e pensionuar që kanë punuar në këtë institucion korrektues, përcjell TV21. I pranishëm ishte edhe Drejtori i Drejtorisë për Ekzekutimin e Sanksioneve, Jovica Stojanoviç.

“Gjatë ceremonialit u ndanë kujtime nga e kaluara. Ku ish drejtorëve dhe të pensionuarave ju ndamë mirënjohje për punën dhe kontributin e dhënë në këtë institucion”, njoftojnë nga Burgu i Tetovës.

Të fundit