19/05/2024
15.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Higjiena Komunale sqaron arsyen se përse nuk u vazhduan kontratat për 33 persona

Higjiena Komunale sqaron arsyen se përse nuk u vazhduan kontratat për 33 persona që kanë qenë të punësuar ne këtë sektor.

Nga atje potencojnë se personat të cilët kanë marrë paga me muaj e vite dhe nuk kanë shkuar në punë, sot u kanë përfunduar kontratat dhe nuk u janë vazhduar.

Prej atje bëjnë me dije se duhet t’i jepet fund shpenzimeve të kotë të parave të qytetarëve dhe të punojnë me përkushtim për përmirësimin e shërbimeve dhe përmbushjen e obligimeve ndaj qytetarëve përcjell KlanM.

Njëkohësisht, ndaj të punesuarës që shkaktoi incident janë marrë masa disiplinore thonë nga HKSH.

Procesi i punës duhet të kryhet në mënyrë profesionale dhe me respekt për të gjithë. Kompania është e hapur dhe transparente për të gjithë qytetarët dhe mediat dhe në të ardhmen nuk do të lejohen sjellje të pahijshme apo të pahijshme në kompani, e gjitha kjo në drejtim të zbatimit të reformave për procese më të mira pune në interes të qytetarëve thuhet në njoftimin e Higjienës Komunale./KlanMmacedonia/

Të fundit