18/06/2024
18.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ilir Demiri drejtori i ri i spitalit të Tetovës është profesionist i dalluar , fitues i titullit “Personi evropian i vitit 2020”.

Ministri i Shëndetësisë, Dr. Fatmir Mexhiti, ka emëruar sot dr. Ilir Demirin drejtor të ri të ISHP Spitalit klinik Tetovë, i cili në këtë pozitë vjen nga Klinika për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Febrile, ku ka punuar si koordinator për Covid. Qendra -19, njofton Ministria për shëndetësi.

– Doktor Demiri, i cili është specialist infeksionist, ka përvojë të pasur pune dhe punon në Klinikën për Sëmundjet Infektive dhe Gjendjet Febrile që nga viti 2004. Nga viti 2007 është asistent në lëndën e sëmundjeve ngjitëse në Fakultetin e Mjekësisë në Shkup, ndërsa në vitin 2020 fiton titullin mjek primar. Drejtori i ri i Spitalit klinik të Tetovës është një profesionist i dalluar dhe një nga punëtorët shëndetësorë më të përkushtuar që luftoi kundër COVID-19 që nga fillimi i pandemisë. Doktor Demiri është fitues i titullit “Personi evropian i vitit 2020”. Ky titull u jepet personave që kanë dhënë një kontribut të veçantë në afirmimin e vlerave njerëzore dhe ndahet nga Lëvizja Evropiane dhe është një mirënjohje që vjen nga qytetarët. Doktor Demiri është edhe anëtar i Shoqatës së Maqedonisë për Sëmundje Infektive, si dhe i Komisionit për Sëmundje Infektive, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Shëndetësisë.

Të fundit