25/06/2024
23.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Informatë lidhur me kompanitë/marketet që do të mund të bëjnë shpërndarje të produkteve ushqimore gjatë fundjavës (18.04.2020 – 20.04.2020)

 

Në bazë të përfundimeve të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut për parandalim të Coronavirusit ku janë të detyruara Shtabet komunale te krizës të caktojnë operatorë ekonomik/markete për të siguruar gjërat e nevojshme, në pajtim me kërkesat prioritare të qytetarëve në periudhën kohore të ndalimit për lëvizje në vikend, Ju njoftojme që në territorin e Komunës së Tetovës do të punojnë marketet në vijim:

1. Alda Market & Ense Holding, rr.Ivo Lola Ribar, nr.381. 075 257 610
2. Shullani Market, rr.Lubotenska, nr.154, 073 209 800 & 071 660 663
3. Neti Bona, rr.167, Reçice e vogël. 070 539 397
4. Lider Market, rr.Shtipska, nr.141. 070 209 576
5. Alb-Kom, rr.101, Poroj. 070 348 389
6. Veze Sharri, rr.101, Trebosh. 076 499 999
7. Miga Market, rr.Lubotenska, nr.1-1. 072 560 006
8. Oaza Market, rr.Shtipska, nr. 103. 075 468 497 & 071 609 209
9. Azur-ma, rr.Dervish Carra, nr.28. 070 519 646
10. Vero Market. 075 499 783 & 075 499 682
11. Voka Na-Az, fsh.Shipkovicë. 071 777 965
12. Swiss Market, rr. e Ilindenit.
13. Te Zija, fsh. Sellcë, 070 391 847
14. Koop-em, rr.172, Reçicë e Vogël, 071 540 542
15. Andi, fsh. Sellcë, 070 606 719
16. Vukovar, Çarshi e epërme, 070 501 614 / 071 575 362
17. Luri Kom, rr. 167, nr. 20,
18. Bujamin Komerc, rr. Ilindenit, nr. 167, 070 548 617
19. Shpare Market, rr. 167, nr.137, 070 603 193
20. Aktiv, rr.Iliria, nr.7
21. Prima Centar, rr.VS Bato, nr.44, 071 396 869
22. Bonita Prom, rr.Blagoja Toska, nr.251
23. Sale Promet, rr.114, nr.11/12
24. Korzo dh-jo, rr.Jane Sandanski, nr.6, 044 338 660
25. Voka Market, rr.180 Blok 70, nr.23, 070 627 781
26. Dolçi Eden, rr.Republika e Krusheves
27. Mentos, rr.eGostivarit, nr.191
28. Bini-EMB Kompani, rr.P Jançevski, nr.35/1, 044 335 336
29. Bliri TD, rr.101, Reçicë e Madhe
30. Samet Market, rr.145, nr.13, 070 240 068
31. Bajama kom, rr. Blagoja Toska, Blok 82/CA-1
32. Abi Aldi, rr.187, nr.1, Reçicë e Vogël
33. Market Mostar, rr.Vëllezërit Miladinov, nr.153, 070 508 837
34. Cali kom Anida, rr.111, nr.6, 070 600 421
35. Evropa Sharr, rr.K.J.Pitu, nr.95, 075 331 094
36. Euro Market, rr.181, nr.26, 070 880 848
37. Gold SV, rr.101, fsh.Xhepçusht, 072 208 660
38. Netam-R, rr.Cvetan Dimov, nr. 15, 075 271 000
39. Vendimi, rr.101, fsh.Poroj, 070 622 101
40. Tineks-MT, rr.Ilindenska, nr.18-B. 044 334 592
41. Tuana Market, rr.101, nr.10, 070 786 842
42. Niki Market, rr.Prespanska, nr. 38, 070 538 194
43. Boss-anr, rr.Murat Baftjari, nr.48, 070 321 759
44. Swiss Market Selo, rr.Ilindenit, nr.1, 071 674 144

*Orari i punës do të jetë nga 08:00 – 15:00

*Personat që do të bëjnë shpërndarje të produkteve nga marketet e lartëpërmendura, detyrimisht duhet të jenë të pajisur me mjete mbrojtëse (maska dhe doreza)

Ju informojmë që barnatorja “BLE-Medika,” rr. 29 Nentori, nr.63, me leje nga Fondi shëndetësisë dhe Ministria e shoqërisë informatike dhe administrates do të punojë pandërprerë 24/7. Numri i kontaktit 044 339 820.

Gjithashtu, në teritorin e komunës së Tetovës do të punojnë edhe operatoret ekonomik që shpërndajnë ushqime të gatshme ,dhe që të njëjtit kanë leje nga Sektori për punë të brendshme -Tetovë.

Të fundit