24/04/2024
8.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Për herë të parë në Tetovë ushtria ndihmon policinë për mbajtjen e rendit para objekteve

Ushtarët e Maqedonisë së Veriut prej sot edhe në Tetovë nisën të bashkëpunojnë me policët në mirëmbajtjen e rendit në objektet ku funksionojnë bankat, kompanitë e telefonave dhe marketet.

Bashkëpunimi vjen pasi që komuna kërkoi nga institucionet shtetërore të ndihmojnë në mirëmbajtjen e rendit para objekteve, ndërsa për këtë kryetarja e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi bisedoi edhe me kryetarin Stevo Pendarovski i cili ishte për vizitë në Tetovë të martën.

Policia gjatë kësaj periudha nuk ka evidentuar prishjen e rendit dhe qetësisë para objekteve të bankave apo markteve.

Ato evidentojnë se po shkelet ora policore dhe vetëm gjatë 24 orëve që kaluan tre persona janë privuar nga liria për shkak të shkeljes së orës policore.

Të fundit