19/05/2024
19.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Isen Shabani, komuna e Vrapçishtit me buxhet prej 160 milion denarë

Komuna e Vrapçishtit sot ka miratuar buxhetin e saj në vlerë pre 160 milion denarë, është zhvillimor, me projekte konkrete, dhe projekte që realizohen në komunën e Vapçishtit tha Isen Shabani, kryetarë i komunës së Vrapçishtit, shkruan Top24
Me shumicë votash, këshilltarët në Këshillin e Komunës së Vrapçishtit, në mbledhjen e fundit të këtij viti, kanë miratuar Buxhetin e Komunës së Vrapçishtit për vitin 2023.
Vlenë të theksojmë se viti 2022 ishte një vit i suksesit, gjithashtu arritëm që të realizojmë shumë projekte.
Kemi pasur takime edhe me qytetarët, kanë shprehur kërkesat e tyre, shumica e kërkesave të shprehura që mund të realizohen nga Komuna, janë pjesë e buxhetit për vitin 2023.
Buxheti për vitin 2023 është zhvillimor, me projekte konkrete, dhe projekte që realizohen.
Na priftë e mbara!

Të fundit