23/04/2024
6.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ivanovska: Të gjithë veturat zyrtare të kenë të njëjtën ngjyrë

Kryetarja e KSHPK-së, Biljana Ivanovska, është e vendosur se paralajmërimet nuk janë të mjaftueshme dhe për këtë arsye zyrtarët kanë lirinë që t’i përdorin veturat zyrtare për qëllime private.

Ivanovska thotë se kjo është bërë për shkak të mosndëshkimit.

“Çfarë keni parë që dikush është dënuar nëse ka keqpërdorur një automjet zyrtar? Ata nuk kanë turp. Ne propozuam që të gjitha automjetet zyrtare të kenë të njëjtën ngjyrë, si shoferët e taksive. Qytetarët duhet të jenë në dispozicion edhe për të parë se si lëvizin zyrtarët me vetura zyrtare. Ky aktivitet nuk kryhet.

Nuk ka synim të sinqertë për të parandaluar një pjesë të madhe të shpenzimeve joproduktive”, tha Ivanovska në konferencën e fundit për media të Komisionit Kundër Korrupsionit, duke qenë se mandati i tyre skadon për tri ditë.

Sipas Ivanovska, nga iniciativat e tyre të dorëzuara në Prokuroritë Publike, nga viti 2002 nuk ka pasur një vendim publik që të ketë arritur në gjykatë.

Të fundit