23/04/2024
6.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kaevski: Jemi në kontakte të vazhdueshme me institucionet për fillimin e aktiviteteve sportive

Drejtori i Agjencisë për Rini dhe Sport, Darko Kaevski, thotë se është në kontakt të vazhdueshëm me institucionet më të larta për koordinim në lidhje me fillimin e aktiviteteve sportive.

“Ne jemi në kontakt të vazhdueshëm me të gjitha institucionet kombëtare në lidhje me fillimin e sporteve individuale, si dhe procesin e stërvitjes në sportet kolektive. Shembujt e vendeve të caktuara na japin shembuj dhe praktika se si të mendojmë për sportin për të filluar funksionimin, por gjëja më e rëndësishme është shëndeti”, tha Kaevski sot në Tetovë ku së bashku me zv. drejtorin, Izmit Nura inspektuan aktivitetet e ndërtimit për ndërtimin e pishinës shtëpie në komunën e Tetovës, si pjesë e projektit “Ndërtimi i 14 pishinave”.

Pishina në Tetovë filloi të ndërtohet në 9 shkurt, ndërsa sipas Kaevski, dinamika e ndërtimit të objektit po shkon mirë./Telegrafi/

Të fundit