12/07/2024
33.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kasami publikon video 3D, ja si do të duket rruga Strasho Pinxhur në Tetovë

Kryetari i komunës së Tetovës, Bilall Kasami sot ka publikuar një video 3D për atë se si do të duket rruga “Strasho Pinxhur” në Tetovë, informon Zhurnal.

Punimet që janë duke u zhvilluar në këtë pjesë, kanë të bëjnë me ujësjellësin, kanalizimin, rrjetin atmosferik, pemë të reja, ndriçim publik dhe trotuare të lira.

Në vijim mund të shikoni pamjet që janë përgatitur për këtë projekt

Të fundit