24/07/2024
17.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Këshilli Gjyqësor propozon Elizabeta Dukovskën për gjykatëse në Gjykatën Supreme

Këshilli Gjyqësor me 12 vota për dhe 2 kundër, propozoi gjykatësen Elizabeta Dukovska për gjykatëse në Gjykatën Supreme të Maqedonisë së Veriut. Dukovska aktualisht është gjykatëse në Gjykatën e Apelit dhe e njëjta pas propozimit të Këshillit Gjyqësor do të duhet të votohet nga ana e kuvendit të RMV-së për në Gjykatën Supreme. /A.R.

Të fundit