20/07/2024
21.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kompania “Aqualogic” në bashkëpunim me “General Fitings” vijnë me seminar informues | VIDEO

SALLA ËSHTË MBUSHUR E PLOTË NDËRKAQ E PLOTË ËSHTË EDHE VËMENDJA E TË PRANISHMËVE NDAJ LIGJERUESIT ITALIAN ERMANO GATTA.

KOMPANIA AQUALOGIC NË BASHKËPUNIM ME GJENERAL FITINGS GJATË DITËS SË DJESHME KA ORGANIZUAR NJË SEMINAR INFORMUES PËR PARTNERËT E TYRE.

LIGJERUESI ITALIAN ERMANO GATTA THA SE KËTO SEMINARE JANË SHUMË TË RËNDËSISHME, DHE KY LLOJ I TAKIMEVE KA FILLUAR QË DISA VITE DHE TANI I ERDHI KOHA EDHE TETOVËS.

” Është kënaqësi që jam këtu me partnerin ton Aqualogic dhe me shokun ton z. Jasinin që të themi se është partner shumë i madh për GENERAL FITINGS. Jemi fabtik 100% Italiane që poashtu kemi edhe çertifikat MADE IN ITALY ” u shpreh ERMANO GATTA.

LIGJËRUESIT ITALIAN ERMANO GATTA MBRESA I LANË EDHE TË PRANISHMIT NË KËTË TAKIM DUKE I DREJTUAR EDHE NJË SËRË PYETJESH PËR PRODUKTET E GJENERAL FITINGSIT.

” Me kompanin Aqualogic ka disa vite që bashkëpunojm dhe kemi projekte edhe më të mëdha i falemenderoi shumë të pranishmit që patën shumë interes për produktet tona. Me Aqualogic do të kemi synime të shkëlqyera dhe suksese të mëdha “, u shpreh ERMANO GATTA.

PËR IMPORT MENAXHERIN E KOMPANIS AQUALOGIC ARSIM SHAINI MBAJTJA E NJË TRAJTIMI TË KËTILLË ËSHTË MË SË E NEVOJSHME DHE E DUHUR PËR PARTNERËT ME TË CILËT ATA BASHKËPUNOJNË.

” Ne si staf i Aqualogic-it e pam të arsyeshëm këtë prezentim pas një bashkëpunimi shumë vjeçar me kompanin General Fitings, prezentimi i sotëm ka të bëjë me disa prej produkteve të shumta që posedon kompania General Fitings ti njofojm të pranishmit për specifikat e tyre, detajet teknike, kualitetin e tyre poashtu edhe për lëndën e parë apo prodhimin e tyre” u shpreh menaxheri i kompanis Aqualogic z. Arsim Shaini.

TË KËNAQUR ME TËRË ORGANIZIMIN U NDANË EDHE TË PRANISHMIT, SIPAS TË CILËVE KY SEMINAR PO U NDIHMON MË SHUMË ATYRE QË TË INFORMOHEN PËR PRODUKTET QË ATA MARRIN NGA AQUALOGIC.

KOMPANIA AQUALOGIC NË BASHKËPUN ME KOMPANIN GENERAL FITINGS DO TË ORGANIOJN EDHE NË TË ARDHMEN KËSI LLOJË TAKIMESH ME QËLLIM TË NJOHJES SË PARTNERVE ME PRODUKTET QË KËTO KOMPANI I OFROJNË NË TREG.

Të fundit