01/03/2024
9.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Konfiskohen tela gjëmborë, bomba tymosëse dhe municion në veri

Policia e Kosovës ka bërë të ditur më 25 dhjetor se ka konfiskuar një numër të “pasjisjeve të rrezikshme” në lagjen multietnike në Mitrovicën e Veriut, për të cilat tha rrezikonin që potencialisht të përdoreshin për sulm ndaj zyrtarëve policorë.

Sipas njoftimit, Policia e Kosovës ishte njoftuar për këto mjete nga qytetarë të asaj zone në orët e hershme të së hënës dhe, më pas, kishin zhvilluar një operacion kontrolli.

“Aty [zyrtarët policorë] kanë gjetur: tela gjëmborë të improvizuar, bomba tymosëse, municion dhe një uniformë”, thuhet në njoftimin e Policisë së Kosovës.

Të fundit