25/04/2024
7.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kovaçevski: Është obligim ligjor, unë do të japë dorëheqje!VMRO-së i takon MPB-ja dhe Ministria e Punës dhe Politikës Sociale

Kryeministri Dimtar Kovaçevski ka thënë se Qeveria teknike është e rregulluar me ligj dhe saktë dihet kush propozon ministra në atë qeveri teknike, dihet nga shumica parlamentare cilët janë ministrat dhe partia më e madhe opozitare cilat ministra propozohen të udhëhiqen nga propozimet e tyre.

“Nga VMRO-DPMNE duhet të propozojnë ministër në MPB, në Punë dhe Politikë Sociale dhe partitë e tjera politike, ashtu siç qëndron në ligj, tani flasim për ato që janë në pushtet të propozojnë zëvendës ministra në Punën dhe Politikën Sociale, kurse nga VMRO-DPMNE të propozojnë zëvendës ministër në Ministrinë e Financave, të Bujqësisë dhe Shoqërisë Informatike, pra këto janë gjëra që janë të rregulluara me ligj”, ka thënë Kovaçevski raporton SHENJA.

Të fundit