13/07/2024
24.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kovaçevski me paralajmërim për pensionistët: Do të ketë rritje rekord të pensioneve

Kryeministri Dimitar Kovaçevski në Click Plus në TV21 theksoi se do të ketë rritje rekorde të pensioneve. Kovaçevski thotë se kjo do të arrihet përmes metodologjisë së re për llogaritjen e pensioneve.

“Tani do të kemi rritjen më të madhe historikisht të pensioneve e cila nuk është e motivuar politikisht, por që është metodologjikisht dhe nuk bëhet në vit zgjedhor. E njëjta gjë duhet të jetë edhe me pagat në sektorin publik”, tha Kovaçevski.

Të fundit