13/07/2024
31.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Pagat në arsim, sot pritet të vazhdojnë negociatat mes SASHK-ut dhe Qeverisë

Sindikata e Pavarur për Arsim, Shkencë dhe Kulturë (SASHK) sot do të rifillojë negociatat me Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës për të përmbushur kërkesat e tyre për paga më të larta dhe harmonizimin e marrëveshjes kolektive në arsim.

Pas negociatave që u zhvilluan ditë më parë në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës me ndërmjetës, kryetari i SASHK-ut Jakim Nedelkov tha se bisedimet do të vazhdojnë edhe sot dhe se presin përgjigje konkrete për propozimet e tyre.

Të fundit