22/04/2024
12.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kovaçevski: Unë, për shembull, jam profesor, studentët e mi nuk mund të përdorin celularin

Kryeministri Dimitar Kovaçevski mendon se mësimdhënësit duhet të vendosin vetë se çfarë lëndësh dhe mjetesh do të përdorin në klasë sepse ata e organizojnë mësimin.

Gjatë mësimdhënies së studentëve në Kolegjin Amerikan në Shkup, ai shpesh nuk i lejonte të përdornin telefonat.

– Për shembull, unë jam profesor dhe studentët e mi shpesh nuk mund të përdorin celularin. Sa i përket rregullimit të përdorimit të pajisjeve të komunikimit gjatë mësimit, ju e dini që jetojmë në një epokë rrjetesh sociale ku shpërndahen një sërë përmbajtjesh që ndonjëherë nuk përmbushin standardet morale dhe etike. Kjo kërkon një debat më të gjerë nëse do të ndalohen disa kanale komunikimi – theksoi kryeministri në pyetjen e një gazetari në Shtip.NGA  

Të fundit