17/06/2024
25.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kuvend/ Votohet nevoja për ndryshimet ligjore për riorganizimin e ministrive

Me 74 “për” dhe 24 “kundër”, Kuvendi miratoi nevojën për ndryshimet ligjore për riorganizimin e ministrive.

Tani pritet që sot më vonë të mblidhet Komisioni kuvendor për Sistem Politik dhe Komisioni Ligjvënës Juridik për të diskutuar mbi çështjen në fjalë, ndërsa më pas pas përfundimit të procedurave, pritet të votohet në seancë plenare.

Të fundit