24/04/2024
15.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

LDSHM: Ju që mundeni të vini në vendlindje, votoni Blerim Rekën

“Ju që mundeni të vini në vendlindje të votoni, pra në Maqedoninë Veriore, ejani dhe votoni z. Blerim Reka kandidatin shqiptar. Që të kuptojnë të gjithë, sidomos Evropa, se ne jemi popull i civilizuar dhe nuk duam ngatërresa, marrim pjesë në zgjedhje edhe pse e dimë se cili do të jetë rezultati përfundimtar, ngase maqedonasit nuk votojnë shqiptar, kurse për maqedonas jo një por janë rreshtuar 3 subjekte politike të ashtuquajtura shqiptare të japin votën për kandidatin maqedonas vetëm e vetëm të ruajnë kolltukun, por edhe për të ju shpëtuar drejtësisë! Sa do të shpëtojnë do të shohim!?

Mërgata gjithmonë e ka dhënë provimin, kemi besim se edhe kësaj radhe do të jep provimin, ejani, ne jemi këtu dhe do të votojmë, ejani edhe ju.”, thuhet në një komunikatë të Lidhjes për Diasporën Shqiptare për Maqedoni. (INA)

Të fundit