23/05/2024
16.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Lëshim në përdorim i repartit të rinovuar në Klinikën e sëmundjeve për fëmijë

Në Klinikën universitare për sëmundje të fëmijëve në Shkup sot do të lëshohet në përdorim Reparti i rinovuar i reumatologjisë dhe kardiologjisë me donacion nga “Banka komerciale” SHA Shkup.

Në këtë ngjarje është paraparë të marrin pjesë edhe ministri i Shëndetësisë, Fatmir Mexhiti, ud. drejtoresha mjekësore e Klinikës, Stojka Naceva Fushtiq, u.d drejtori organizativ Arkin Jahiji, si dhe shefja kryesore financiare dhe anëtare e Këshillit të drejtorëve të “Bankës komerciale” SHA Shkup, Maja Stevkova Shterieva.

Të fundit