18/06/2024
18.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Lëvizja Demokratike sot filloi mbledhjen e nënshkrimeve për themelimin e partisë

Lëvizja Demokratike në themelim e sipër, sot ka hapur procedurën për regjistrimin e subjektit më të ri politik, që drejtohet nga deputeti Izet Mexhiti.

“Procedura për nënshkrimin e deklaratës për themelimin e partisë që nga ngjallë shpresa tek shqiptarët për një ndryshim pozitiv në skenën politike, është hapur nëpër zyre të noterëve në çdo qytetet, nga Likova deri në Prespë”, thuhet në kumtesën e LD-së.

Me përfundimin e procedurës për mbledhjen e minimum 1000 nënshkrimeve, aq sa parashikon Ligji mbi partitë politike, vijon regjistrimi i saj dhe promovimi solemn më datën 13 gusht 2023.

Të fundit