25/07/2024
15.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ligjet për Korridoret 8 dhe 10D me yll evropian hyjnë në procedurë kuvendore

Kuvendi sot duhet të filloj mbledhjen e 115 në të cilën duhet të miratoj nevojën për sjelljen e disa ligjeve që kanë të bëjnë me ndërtimin e korridoreve 8 dhe 10D.

Këto propozim ligje të cilat qeveria i propozoi me yll evropian do të shqyrtohen në Komisionin për Çështje Evropiane.

Të fundit