16/07/2024
25.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Lista e emrave/ Votohet kryesia e ngushtë, këto janë nënkryetarët dhe sekretarët e ri të BDI-së

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka prezantuar në mbledhjen e Këshillit të Përgjithshëm ka propozuar emrat e kryesisë Qëndrore dhe emrat që do të mbartin pozitat më të larta të partisë në BDI.
Sekretare për të drejtat e barazisë gjinore është propozuar Saranda Imeri. Pozitën e nënkryetarit do e mbajnë, Izet Mexhiti, Arbër Ademi, Arbana Pasholli dhe deputeti Bajram Rexhepi.
Sekretar organizativ i BDI-së është propozuar, Blerim Bexheti.

Ramiz Merko
Jeton Shaqiri
Fatmir Dehari
Kreshnik Bekteshi
ARdita Dani
Talat Xhaferi
Nevzat BEjta
Saranda Imeri – Sekretare për mundësi të barabarta
Valdet Xhaferi
Bylent Saliu
Besnik Emshiu
Faton Ahmeti – Sekretar i përgjitshëm
Teuta Arifi
Xhevat Ademi
Resi Abdurahmani
Bajram Rexhepi – Nënkryetar
Blerim Bexheti Sekretar organizativ
Izet Mexhiti Nënkryetar
Artan Grubi
Bujar Osmani
Ejup Alimi
Visar Ganiu
Arjan Daci
Nazim Bushi
Erkan Arifi
Arbër Ademi – nënkryetar
Mirsad Ibrahimi
Shaban Mehmeti
Xhemil Qamili
Emir Sulejmani
Artim Spahiu
Arbana PAsholli – nënkryetare

Të fundit