18/05/2024
17 C
Tetovo

Të tjera lajme

LSDM konsideron që tubimet në kohën e fushatës nuk duhet të ketë dhe nuk do të organizojë asnjë lloj tubimi

LSDM konsideron se gjatë fushatës nuk duhet të ketë tubime dhe partia njofton se nuk do të organizojë tubime të llojit të tillë.

Në pjesën e bërjes së fushatës dhe prezantimit të kandidatëve dhe programit, përqendrimi më i madh do të vendoset në paraqitje mediatike, ngjarjet me video në internet dhe llojet e tjera të komunikimit digjital. LSDM konsideron se vetëm mundësia e organizimit të takimeve të vogla në kushte rreptësisht të përcaktuara, mund të konsiderohet ekskluzivisht sipas protokolleve të miratuara nga institucionet shëndetësore për mbrojtjen e qytetarëve.

LSDM – Qendra për komunikime me opinionin

Të fundit