27/05/2024
19 C
Tetovo

Të tjera lajme

LSDM: Politikat strategjike brenda dy vite e gjysmë kanë dhënë rezultate

Nga partia LSDM thonë se politikat strategjike dhe të përgjegjshme të zbatuara nga partia e tyre gjatë 2.5 viteve të fundit kanë dhënë rezultate.

“Politikat strategjike dhe të përgjegjshme të zbatuara nga LSDM-ja gjatë 2.5 viteve të fundit kanë dhënë rezultate konkrete. Republika e Maqedonisë së Veriut fillon negociatat me Bashkimin Evropian dhe bëhet vendi i 30-të i NATO-s. Gabimi historik është korrigjuar, ne po fillojmë negociatat, Komisioni Evropian duhet të bëjë përgatitjet, ndërsa konferenca e parë ndërqeveritare do të mbahet sa më shpejt që të jetë e mundur.

Në kulmin e luftës kundër coronavirusit, kur të gjitha kapacitetet dhe mendimet tona janë përqendruar në mbrojtjen e shëndetit të qytetarëve dhe riparimin e pasojave ekonomike, ky është një mesazh inkurajues që vetëm puna e palodhur, puna e palodhur dhe vendimet e shtetit mund të plotësojnë sfidat. Ne kemi çliruar shtetin. Ne morëm hapa dhe morëm vendime të guximshme për të zgjidhur problemet me fqinjët tanë. I dhamë fund korrupsionit dhe frikës. Ne e vendosëm ekonominë në këmbë të shëndetshme. Ne e sollëm vendin në NATO. Dhe tani ne kemi filluar negociatat me BE. Ne ndërmarrim hapa kaq të guximshëm dhe vendimtar sot në luftën kundër virusit të rrezikshëm”, thuhet në deklaratën e partisë së LSDM-së.

LSDM

Të fundit