22/02/2024
12.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Maqedonia e dyta për vrasjet mafioze

Serbia në 2018 është lider për vrasjet mafioze në rajon, ndërsa Maqedonia është e dyta, përcjell FLAKA.

Këtë e tregon statistikat deri te e cila erdhi televizioni serb H1, duke analizuar të dhënat në rajonin e ish-Jugosllavisë. Maqedonia është e dyta me 15, por sipas gazetares Jelena Zoriç e cila bën analizën, të dhënat bazohen në informata nga mediat, sepse policia maqedonase nuk ka dhënë të dhëna zyrtare.

Pastaj në listë është Mali i Zi me shtatë, Republika Srpska brenda BeH me tre, por të gjithë në territorin e Republika Srpska, Kroacia me dy dhe Sllovenia me asnjë.

Në këtë vend që nga viti 2003 nuk ka pasur vrasje me epitete mafioz. FLAKA

Të fundit