17/06/2024
18.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Marrëveshje për grant për bashkëpunim mes Maqedonisë së Veriut dhe SHBA-ve

Sot nënshkruhet marrëveshje për grant për bashkëpunim mes Maqedonisë së Veriut dhe SHBA-ve. Ministri i Financave, Fatmir Besimi sqaroi se kjo marrëveshje ka disa prioritete.

Marrëveshja e nënshkruar siç tha Besimi, do të ndihmojnë në rritjen dhe mirëqenien e qytetarëve, do të rrisë konkurrencën ekonomike, do të ndihmojë në uljen e korrupsionit dhe gjithashtu do të ndihmojnë në ngritjen e kulturës dhe transparencës ndaj qytetarëve.

 

Të fundit