22/04/2024
12.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

MASH do të promovojë libra interaktive digjitale për klasat e katërta, të pesta dhe të gjashta

Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASH) sot në Shkup do të promovojë tekste interaktive digjitale për klasat e katërta, të pesta dhe të gjashta, të përpunuara në kuadër të fazës së parë të procesit të digjitalizimit të lobrave në arsimin fillor.

Në ngjarje është paraparë fjalim i ministrit të Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri.

Të fundit