24/06/2024
18.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Mbahen gara në çiklizëm “Kupa e Tetovës

 • Në kuadër të Festave të Nëntorit, komuna e Tetovës në bashkëpunim me
  klubin e çiklistëve “Feniks Cycling Team”, organizuam gara në çiklizëm
  “Kupa e Tetovës”.Ky organizim, përpos shpërblimeve me Kup dhe
  Medalje për të gjitha kategoritë e hobistave na rikujton se sa e
  shëndetëshme është vozitja me biçikletë, një qytet pa makina dhe një
  Tetovë me përplot aktivitete sportive.
  Në kategorin Master, vendi i parë I takoi Senad Idrizit, vendin e dytë e
  zuri Burim Baftiari ndërsa vendin e Jusuf Lazami. Në kategorin Elit,
  vendi parë i takoi Memet Memedi, vendin e dytë Borisllav Solarski
  ndërsa vendin e tretë Aleksandar Nikollovski.Në Hobi, vendi parë i takoi
  Berat Osmani, vendin e dytë e zuri Halid Luma, vendin e tretë Suad
  Idrizi dhe Agon Memedi.TV KOHA

Të fundit