19/07/2024
21.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Mbi 20 zjarrfikës shuan zjarr në një objekt në Pallçishtë të poshtme të Tetovës

Madje 20 zjarrfikës dhe një kohëzgjatje prej katër orëve janë nevojitur mbrëmë për të shuar zjarrin, i cili ka përfshirë një objekt në Pallçishtë të Poshtme, informojnë nga Njësiti zjarrfikës nga Tetova. Për zjarrin është lajmëruar rreth orës 20 e 30 minuta, ndërsa është lokalizuar dhe likuiduar madje pas mesnate.

“Pas denoncimeve nga shumë qytetarë jemi nisur me dy automjete dhe shtatë zjarrfikës. Ndërkohë kemi parë se zjarri po bëhet gjithnjë e më i madh dhe kemi kërkuar që në mënyrë plotësuese të vijnë edhe 13 zjarrfikës. Kështu u intensifikua me 20 njerëz dhe nëntë automjete. Objekti ka qenë i madh në tre kate, ndërsa brenda ka pasur vetëm mobilje, qilima dhe sfungjerë, materiale që digjen shpejtë”, deklaroi Uka Aliti, komandant i Njësitit zjarrfikës të Tetovës.

Në zjarr me ngulfatje të vogël janë përballur tre zjarrfikës për shkak të së cilës ka pasur nevojë për ndihmë mjekësore nga ana e ekipit kujdestar të Emergjencës.

Të fundit