21/07/2024
27.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Mbledhje të dy seancave kuvendore

Sot në Kuvendin e republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbajnë seanca Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri dhe Komisioni për Çështje Evropiane.

Propozim ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për shërbimin në ushtri me procedurë të shkurtuar është pika e vetme në rendin e ditës të Komisionit për Mbrojtje dhe Siguri.

Anëtarët e Komisionit për Çështje Evropiane mes tjerash do të debatojnë për projektligjin për mbrojtjen e konsumatorit, në procedurë të shkurtuar, për inspektimin financiar në sektorin publik dhe për ndryshimet në ligjin për kontrollin kufitar.

Të fundit