22/04/2024
7.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

MBYLLET PËRKOHËSISHT, PJESA E RRUGËS BREZOVICË-QENDRA E SKIJIMIT

Ju njoftojmë se për shkak të zhvillimit të punimve -asfaltimit të segmentit të rrugës R210 (Brezovicë-Qendra e Skijimit), që nga sot 15 nëntor e deri të dielën, më 17 nëntor 2019, rruga do të jetë e pakalueshme për qarkullim, për të gjitha automjetet.

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit (MIT), kërkon mirëkuptim nga ana e pjesëmarrësve në komunikacion./Tv Koha/

Të fundit