24/07/2024
27.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Me insistim të Afrim Gashit: Shqiptarët edhe një herë e morën hisen e tyre në Kulturë

Është mbyllur konkursi për Valën e re Kulturore në Maqedoni dhe janë shpallur rezultatet që tregojnë se shqiptarët vazhdojnë edhe në kohen e ministrit, Hysni Ismaili të marrin hisen e tyre në kulturë si në kohën e Asaf Ademit nga “Alternativa”.

Para së gjithash rezultatet tregojnë se janë shpërblyer vlerat kulturore dhe artsistët e merituar. Artdashësit kanë pershendetur rezultatet e konkursit, duke i vlerësuar si reale dhe meritore.

Ata vleresojne edhe punen e komisionit qe ka perzgjedhur projektet duke shorehur vetëm fjalë miradie.

Siç shkruajnë mediat këto arritje janë bërë me insistimin e kryetarit të Alternativës, Afrim Gashit, edhe përkundër presioneve të shumta që ka hasur në arritjen e këtyre projekteve kapitale për shqiptarët.

Të fundit