03/03/2024
11.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ministri Shaqiri për studentët: Bursat janë paguar, përqendrohuni te provimet

Teksa lexoni këtë postim, keni fondet e bursave në llogarinë tuaj për të gjithë ju studentë që plotësoni kushtet për zgjatjen dhe pagesën e shlyerjes retroaktive. Unë sinqerisht dua të shpreh mirënjohjen time për të gjitha departamentet përmes të cilave zhvillohet procesi i bursave derisa të arrijë tek ju. Ju ftoj që të përdorni përqendrimin dhe energjinë tuaj për sukses më të madh në provimet që keni këtë javë, ju bëj thirrje që të mos lejoni që të manipuloheni me dezinformata dhe thirrje keqdashëse, thuhet në postimin në profilin e Facebook-ut të Jeton Shaqirit, ministrit. Arsimi dhe Shkenca, në fillim të ditës së sotme protesta e paralajmëruar e studentëve.
Ministri Shaqiri po ashtu u ka kujtuar studentëve se janë rritur edhe shumat për ushqimet dhe bursat e studentëve dhe se diferenca në bursa është paguar edhe për periudhën paraprake. E kemi dëshmuar se punojmë me përkushtim për studentët, thotë Shaqiri.

Të fundit