13/07/2024
24.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Mundësi për Tetovë: Kompania globale ofron 100% punë nga shtëpia dhe 500€ bonus mirëseardhjeje nëse dini Gjermanisht

Nëse flisni gjermanisht dhe jeni të interesuar që të punoni nga shtëpia me pagë mbi mesataren, me bonuse të shkëlqyera dhe t’i merrni edhe 500 euro si bonus mirëseardhjeje, ju presim në Ditën e Dyerve të Hapura që po organizohen nga kompania Teleperformance në Tetovë të mërkurën më 19 Qershor 2024 nga ora 09:00-19:00 ne Hotel Lirak.

Teleperformance, një lider global në industrinë e telekomunikacionit, vazhdon në mënyrë konstantetë zgjerojë ekipin në Maqedoni dhe aktivisht po kërkon gjermano-folës të cilët janë të interesuar të punojnë nga shtëpia për një nga brendet më prestigjioze në botë.

Tani Teleperformance po i “hap dyert” për të gjithë ata që e dinë gjuhën gjermane në Tetovë dhe duan të punojnë nga komoditeti i shtëpisë së tyre. Kompania po organizon Ditën e Dyerve të Hapura në Tetovë të mërkurën më 19 Qershor 2024 nga ora 09:00 deri në 19:00 në Hotel Lirak.

Në eventin e Ditës së Hapur mund të vijë kushdo që e njeh gjuhën gjermane, të takojë përfaqësues nga kompania dhe nëse flisni mirë gjermanisht, menjëherë do t’ju ofrojmë një punë në Teleperformance.

Përveç kësaj, kompania i jep 500 euro bonus mirëseardhjeje për çdo kandidat që do të punësohet në ngjarjen e Ditës së Hapur në Tetovë.Të pranuarit do ta kryejnë punën 100% nga shtëpia me pajisje dhe trajnime të siguruara plotësisht nga kompania.

Çfarë ofron Teleperformance?

Paga dhe bonuse mbi mesataren – Kompania ofron paga dhe shpërblime konkurruese për punonjësit e saj – këto të ardhura janë mbi mesataren e industrisë.

Mundësi të Karrierës – Teleperformanca ofron mundësi të panumërta karriere dhe avancimi në nivel lokal dhe ndërkombëtar.

Trajnimi me pagesë nga dita e parë – të gjithë kandidatët kanë një kontratë pune dhe që nga dita e parë përfitojnë trajnim të cilat paguhen nga kompania.

Standardet gjermane të punës – atmosferë e shkëlqyer pune në zyrat ultra-moderne në zemër të Shkupit ose nga komoditeti i shtëpisë tuaj.

Nuk jeni nga Tetova? Ka mundësi edhe për ju!

Për kandidatët jashtë Tetovës, Teleperformance ofron mundësinë për të punuar nga shtëpia, nga çdo vend në Maqedoni. Nëse flisni gjermanisht, gjithçka që duhet të bëni është të aplikoni në www.TPSkopje.com.

Teleperformance është kompania më e madhe globale e shërbimeve ndaj klientit që ofron mundësi të jashtëzakonshme karriere. Kompania numëron më shumë se 500,000 kolegë në 100 vende të botës me mbi 40 vjet traditë. Teleperformance është e listuar në bursën Euronext në Paris, është pjesë e iniciativës Global Compact të OKB-së dhe është e certifikuar nga Great Place to Work®.

Të fundit