22/02/2024
12.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Mustafa e ka vlerësuar si skandaloz dhe brutal mesazhin e BDI-së

Publicisti Latif Mustafa e ka vlerësuar si skandaloz dhe brutal mesazhin e zv.kryeministrit Bujar Osmani në pres konferencën e sotme në lidhje me koronavirusin, duke shfrytëzuar kështu aktivistët e rinj për poena politik.

“Sot e patëm një shembul, premisa e dytë është me eklatant, është i çuditshëm, është edhe fyes në njëfarë mënyre, sepse domethënë Bujar Osmani që është një mjek edhe përfaqësues eksponent i një partie politike në këtë rast i Bashkimit Demokratik për Integrim. Në një prekonferencë që e pata mundësinë ta dëgjoj e shpall mundësinë që qytetarët, jep në një farë mënyrë alarmin dhe këshillën se qytetarët duhet të qëndrojnë në shtëpi kurse ne i kemi angazhuar aktivistët e partisë që të vijnë dhe t’ua bëjnë hyzmetin dhe shërbimet, mjafon që ju mos të dilni nga shtëpia. E para çka konstatoj nga kjo është se ky eksponent i kësaj partie duke qenë vet mjek dhe duke qenë se në ta kaluarën ka ushtruar funskione ministrore në shëndetësi nuk e ka shumë dert aktivistin e tij. Nuk e din ku shkon aktivisti i tij. Çka nëse ai infektohet diku hipotetikisht po themi se Shkupi është i qetë. Kur thotë aktivistët tanë, ajo përfshin që nga Dibra e deri në Kumanovë. Mesazhi është humë brutal. Domethënë, mos diln iju nga shtëpia, ne do të shkojmë në supermarket do ua blejmë gjërat poashtu nëse keni nevojë për farmaci edhe ato në do t’i kryejmë shërbimet tuata. Kjo në njëfarë mënyrë i bjen se dua të ta blej votën”, ka deklaruar Mustafa.almakos

Të fundit