19/05/2024
19.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ndarje e plaketave për ekipin mjekësor që e kreu transplantin e parë të mëlçisë në vend

Me rastin e transplantit të parë të kryer të mëlçisë në vend sot në sallën solemne të Qeverisë do të mbahet ngjarje, të cilën me fjalim hyrës do ta hapë kryeministri Dimitar Kovaçevski.

Në ngjarje do të marrin pjesë mjekët dhe personeli mjekësor të cilët morën pjesë në transplantim, të cilëve solemnisht do t’u ndahen mirënjohje të personalizuara (plaketa), si dhe pacienti të cilit i është transplantur mëlçia.

Të fundit