13/07/2024
24.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në emër të zeqatit dhe Sadekatul Fitrit, Muftinia e Gostivarit mblodhi mbi 212 mijë euro

Shprehim mirënjohje të veçantë mbarë besimtarëve, nëpunësve fetarë dhe këshillave të xhamive, për kontributin e dhënë në Sadekatul Fitër dhe Zeqat gjatë muajit Ramazan, në mirëmbajtjen e institucioneve edukativo-arsimore: SHMI “Medreseja ISA BEU” me paralelelet e saja dhe Fakultetin e Shkencave Islame në Shkup.

Shuma totale e mbledhur në Sadekatul Fitër është: 6.888.000, denarë ose 112.000, Euro ndërsa në Zeqat është: 6.150.986, denarë ose 100.016, Euro.

Vlera totale kap shumën prej: 13.038.986, denarë ose 212.016, euro.

Të fundit