12/07/2024
24.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në kalimin kufitar “Tabanoc” pritet rreth një orë

Rreth një orë pritet për hyrje në vend në vendkalimin kufitar Tabanoc. Arsyeja, siç informoi Lidhja Automote e Maqedonisë, është frekuenca e rritur e automjeteve.

Në vendkalimet e tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë së Veriut nuk vërehen pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

Të fundit