14/06/2024
22.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në komunën e Vrapçishtit u organizua panairi i ushqimit, Isen Shabani ushqime të shijshme të gatuara nga nxënësit ,prindërit dhe mësimdhënësit

Kryetari i komunës së Vrapçishtit, Isen Shabani përmes një postimi në profilin e tij në FB ka shkruar rreth manifestimit të “Panairit të Ushqimit” të organizuar në dy shkollat e fshatit Gradec dhe shkollën fillore të fshatit Negotinë.

P”anairi i Ushqimit erdhi sot me produkte tradicionale, ushqime të shijshme, dhe me një atmosferë fantastike. Nxënësit e cikleve të ndryshme sot ishin shumë të gëzuar dhe me plot dashamirësi në shitjen e produkteve të tyre, këto produkte ishin të gatuara nga nxënësit, prindërit e nxënësve, dhe mësimdhënësit e tyre!” tha Isen Shabani kryetar i komunës së Vrapçishtit.

Të fundit