17/06/2024
23.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në rend dite ligjet për ballafaqim me krizën energjetike

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot duhet të vazhdoj seanca e 88-të, ku mes tjerash, në rend të ditës janë edhe ligjet e lidhura me masat për ballafaqim me pasojat nga kriza energjetike dhe ligjet për shoqata dhe fondacione dhe partitë politike.

Në rend dite të seancës plenare është edhe projektligji për mbështetjen financiare të kategorive të rrezikuara sociale të qytetarëve për përballimin e krizës energjetike, me procedure të shkurtuar.

Të fundit