15/06/2024
17.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në Tabanoc dhe Bogorodicë pritet 15-30 minuta

 Dalja nga vendkalimi kufitar Bogorodicë dhe hyrja në vend në Tabanovcë pritet nga 15 deri në 30 minuta për shkak të frekuencës së shtuar të automjeteve.

Në pikat e tjera kufitare nuk ka vonesa të mëdha për hyrje dhe dalje nga vendi.

Intensiteti i trafikut në rrugët rrugore jashtë qendrave të qytetit është shtuar.

Të fundit