17/06/2024
23.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Nënshkruhet Memorandum për bashkëpunim mes Komunës së Gostivarit dhe “Go Green Shkup”

 Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari sot në hapësirat e komunës nënshkroi Memorandum për bashkëpunim me Shoqatën për Zhvillim të qëndrueshëm dhe mbrojtjen e mjedisit “Go Green Shkup”.

Memorandumi mes Komunës së Gostivarit dhe shoqatës përfshin bashkëpunim në fushën e rinisë dhe mjedisit duke përfshirë:

-Mbështetje në zbatimin e aktiviteteve nga projekti “Të rinjtë për aksion klimatik dhe transport të qëndrueshëm”, mbështetur financiarisht nga Agjencia për zhvillim “SIDA” nga Suedia; mbështetje në mbledhjen e propozimeve për komuna të gjelbra dhe transport të qëndrueshëm; mbështetja e Go Green në zbatimin e projekteve rinore, si dhe komunikim dhe transparencë ndaj të rinjve.

“Komuna e Gostivarit vazhdon të mbetet e hapur për të gjitha organizatat joqeveritare që japin kontribut në sfera të ndryshme, ndërsa “Go Green Shkup”, mes tjerash do të ndihmojë në përfshirjen e rinisë në politikën rinore të gjelbër në komunë”, theksohet në kumtesën e Komunës së Gostivarit.

Të fundit