05/03/2024
8.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Nga tetori barnat do të merren me recetë, letërnjoftim ose pasaportë

Të gjithë ata që kanë sigurim nga 1 tetori 2019 do të mund që barnat e tyre ti tërheqin nga barnatorja vetëm me reçetë dhe letërnjoftim ose pasaportë, kanë njoftuar nga Fondi shëndetësor.

Të fundit