18/05/2024
17 C
Tetovo

Të tjera lajme

“Një dekadë është e mjaftueshme” – Arben Taravari flet për rrugëtimin politik

“Një dekadë është e mjaftueshme që çdo politikan t’i kontribuojë vendit”.

Kështu, Arben Taravari, kandidati për president nga koalicioni opozitar – VLEN flet për të ardhmen politike. Tregoi se si nisi gjithçka.

“Në jetë, kur planifikon diçka – nuk bëhet dhe kur nuk planifikon diçka – bëhet. Unë, personalisht asnjëherë nuk e kam pasur në plan të merrem me politik. Kam nisur duke e mbështetur një shok. Për në Ministri të Shëndetësisë ka qenë iniciativa ime, ndërkaq për kryetar komune asnjëherë s’kam dashur por jam involvuar. Ndonjëherë, kur ke përkrahjen e shokëve, miqve”, tha Taravari.

Të fundit