24/07/2024
22.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Një fëmijë dy vjet e gjysmë vdiq në Klinikën për sëmundje të fëmijëve

Në Klinikën për sëmundje të fëmijëve vdiq një fëmijë dy vjet e gjysmë e gjinisë femërore, e cila është pranuar mbrëmë me infeksion bakterial serioz.

Siç informojnë nga Klinika, fëmija është pranuar të hënën pasdite. Fëmija paraprakisht ka qenë relativisht mirë, me infeksion respirator dhe një javë është trajtuar nga ana e mjekut amë.

“Në ditën e përkeqësimit të gjendjes është sjellur në Klinikë. Është pranuar në Repartin për shërim intensiv, e vendosur në aparat respirator, por edhe krahas të gjitha procedurave terapeutike të ndërmarra pas qëndrimit 12 orësh fëmija vdiq”, thuhet në kumtesën e Klinikës për sëmundje të fëmijëve.

Të fundit