15/06/2024
17.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Nuk ka pritje të gjata në pikat kufitare të Maqedonisë

Për shkak të asfaltimit të rrugës rajonale R1102 Veles – Gradsko, nga data 16.08 deri më 19.08.2023, pjesa do të jetë e mbyllur për qarkullim në periudhën nga ora 08:00 deri në ora 18:00, njoftoi LAMM.

Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme në rrugë të thata.

Intensiteti i trafikut në drejtimet rrugorejashtë zonave urbane është rritur. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga shteti.

LAMM rekomandon rregullim të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, lugina lumore dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut. Kjo veçanërisht vlen për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Të fundit