25/06/2024
17.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Nuk ka pritje të gjata në pikat kufitare

Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme në rrugë të thata. Intensiteti në rrugët e trafikut jashtë zonave urbane është rritur.

Në vendkalimin kufitare Tabanocë dhe Bogorodicë koha e pritjes për të hyr dhe për të dalë nga shteti është 30 minuta. Në vendkalimet kufitare tjera nuk pritje më të madhe për të hyr dhe për të dalë nga shteti.

LAMM rekomandon një shpejtësi të përshtatshme të lëvizjes, të respektohet shenjat e komunikacionit dhe menaxhim të kujdesshëm të automjetit, sidomos në rrugët nëpër lugina, lugina lumenjsh dhe përrenj, ku ka mundësi për rrëshqitje dherash. Kjo veçanërisht vlen për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Të fundit