13/07/2024
24.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Operacion i rrallë në Spitalin e Pejës, pacientit i hiqet afër 3 kilogramë masë tumorale

Një operacion i rrallë dhe mjaftë i ndërlikuar është kryer sot në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, ku pacientit në retroperitoneumin e majtë i është hequr masa tumorale me peshë afër 3 kilogram.

Në njoftimin e Spitalit të Pejës thuhet se operacionin e kanë kryer ekipa mjekësore Dr.Bujar Vrella – Kirurg, Dr.Rifat Dreshaj – Kirurg, Dr. Kushtrim Fejza -Urolog si dhe ekipa e Anestazionit Dr.Halit Gashi, Dr.Hanumshahe Kingji si dhe ekipa e Instrumentarëve.

“Gjendja e pacientit është e mirë dhe tani po rikuperohet në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë”, thuhet në njoftim.

Të fundit